הוראות הכנה
מרכיבים
750 גר' כרובית
1 כף שמן
3 כוסות מרק ירקות צח
1 כוס שמנת מתוקה
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
מלח, פלפל
אופן ההכנה
חותכים את הכרובית לפרחים קטנים. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הכרובית ומטגנים תוך ערבוב 3 דק', או עד שהכרובית מתחילה להתרכך.
מוסיפים את המרק, מכסים את הסיר ומבשלים 10-15 דק' עד שהכרובית רכה. מוסיפים את השמנת ומערבבים.
מעבירים למעבד מזון ומעבדים לתערובת חלקה.
מחזירים את המרק לסיר ומוסיפים תבלינים.
מחממים היטב ומגישים מיד.
ניתן לעטר בפלפל אנגלי טחון.
מגיש:
מקור: בישול עולמי
שתף את המתכון