חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קרם כרישה וגבינה כחולה ("בלו צ'יז")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חורפי טעים (בהנחה שאתם אוהבים את הטעם המיוחד של "בלו צ'יז"- גבינה כחולה). brשומרי דיאטה- התרחקו. המרק טעים, אך עתיר כלוריות! brאוהבי אוכל צרפתי - זו חגיגה אמיתית.
מרק קרם כרישה וגבינה כחולה ("בלו צ'יז")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חורפי טעים (בהנחה שאתם אוהבים את הטעם המיוחד של "בלו צ'יז"- גבינה כחולה). brשומרי דיאטה- התרחקו. המרק טעים, אך עתיר כלוריות! brאוהבי אוכל צרפתי - זו חגיגה אמיתית.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חמאה
900 גרם פרסה(כרישה) קצוצה.
4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
½ ליטר שמנת
2 ליטר מים
1 כף טימין קצוץ
2 קופסאות חלב קוקוס
קורט צ'ילי
מלח
100 גרם גבינה כחולה כלשהי
גבעול עירית קצוץ (לקישוט בהגשה)
מעט לחם כפרי מפורר
אופן ההכנה
ממסים את החמאה ומאדים בה את הכרישה כ-5 דקות.מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עוד כ-5 דקות. מוסיפים את המלח הצ'ילי והטימין.
מוסיפים את המים וחלב הקוקוס ומבשלים עד שתפוחי האדמה נימוחים.
טוחנים ב"מג'ימיקס" עד קבלת עיסה חלקה (אפשר עם בלנדר מוט).
מחזירים לסיר (אם מעבדים ב"מג'ימיקס". אם מעבדים עם בלנדר מוט- אין מוציאים או מחזירים לסיר, המרק נשאר בסיר), מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
בהגשת המרק , מוסיפים מעט לחם כפרי מפורר וגבינה כחולה מפוררת, מקשטים עם גבעול עירית קצוץ.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מסעדת תהל
שתף את המתכון