הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חמאה
900 גרם פרסה(כרישה) קצוצה.
4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
½ ליטר שמנת
2 ליטר מים
1 כף טימין קצוץ
2 קופסאות חלב קוקוס
קורט צ'ילי
מלח
100 גרם גבינה כחולה כלשהי
גבעול עירית קצוץ (לקישוט בהגשה)
מעט לחם כפרי מפורר
אופן ההכנה
ממסים את החמאה ומאדים בה את הכרישה כ-5 דקות.מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עוד כ-5 דקות. מוסיפים את המלח הצ'ילי והטימין.
מוסיפים את המים וחלב הקוקוס ומבשלים עד שתפוחי האדמה נימוחים.
טוחנים ב"מג'ימיקס" עד קבלת עיסה חלקה (אפשר עם בלנדר מוט).
מחזירים לסיר (אם מעבדים ב"מג'ימיקס". אם מעבדים עם בלנדר מוט- אין מוציאים או מחזירים לסיר, המרק נשאר בסיר), מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
בהגשת המרק , מוסיפים מעט לחם כפרי מפורר וגבינה כחולה מפוררת, מקשטים עם גבעול עירית קצוץ.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מסעדת תהל
שתף את המתכון