חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק רגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק רגל עשיר וטעים במיוחד. מהווה ארוחה שלמה בפני עצמו.
מרק רגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק רגל עשיר וטעים במיוחד. מהווה ארוחה שלמה בפני עצמו.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג רגל בקר פרוסה ונקיה.
1 כוס שעועית לבנה.
2 בצלים גדולים קלופים שלמים.
2 ראשי שום שלמים.
8 תפוחי אדמה קלופים חצויים.
1 כוס פטרוזיליה קצוצה.
1 כוס כוסברה קצוצה.
3 כפות אבקת מרק עוף (גדושות).
1 כף אבקת חווייג'
1 כף פלפל שחור גרוס גס.
1 כף פפריקה מתוקה/חריפה (לפי הטעם).
1 כף רסק עגבניות.
מלח. (לבדוק תיבול! אבקת המרק מלוחה).
מים.
אופן ההכנה
להכניס את כל המרכיבים לסיר גדול.
להניח על על הכיריים ולערבב תוך כדי חריכה ואידוי במשך כחמש דקות עד לציפוי טוב של כל המרכיבים.
להוסיף מים בכמות שתכסה ועוד כשליש.
להביא לרתיחה, תוך הסרת הקצף. (סזיפי אך חיוני...).
להרתיח כשעה.
לכסות את הסיר היטב.
להכניס לתנור הטמפ' של כ - 150 מעלות ללילה.
להגיש חם עם פיתה תימנית חילבה וסחוג.
מגיש: זאביק
מקור: ידע אישי
שתף את המתכון