הוראות הכנה
מרכיבים
חצי שקית שעועית לבנה - או - או שתי קופסאות שימורים של שעועית. (רצוי שעועית ענקית)
תבנית של רקל עגל פרוסה ומולבנת (4 עד 6 חתיכות)
טבסקו (לפי הטעם חצי כפית עד כפית)
וויסטר סאוס (2 כפות) Worcestershire Sauce של Lea Perrins
מלח (1 כפית)
פלפל שחור גרוס (1 כפית)
קופסת רסק עגבניות (200 - 250 גרם)
שום (2 שיניים)
קלח כרשה חתוך לפרוסות -או- בצל
אבקת מרק עוף (4 כפות)
סוכר חום (3 כפות גדושות)
אבקת קארי (1 כף)
מים ( 8 כוסות) כ - 1.6 ליטר
אופן ההכנה
אם משתמשים בשעועית לבנה יבשה במקום קופסאות שימורים, יש להשרות השעועית במים קרים 24 שעות לפני הבישול.
אם משתמשים בשימורים מומלץ שלפחות קופסה אחת תהיה שעועית ענק (butter beans)
את הרגל הפרוסה מומלץ לשתוף במים חמים לפני הבישול.
להכניס כל החומרים לסיר, להביא לרתיחה תוך כדי בחישה. לאחר מכן בישול איטי על סף הרתיחה למשך 6 שעות, עד שסחוס הרגל תהיה רכה ונמסה בפה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון