חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק רגל תימני בסגנון ליטאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המרק בתוספת פיתה טרייה או חלה טרייה עם חילבה או בלי, יכול לשמש מנה עקרית משביעה. brלימטיבי לסת אפשר להגיש המרק כמנה ראשונה.
מרק רגל תימני בסגנון ליטאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המרק בתוספת פיתה טרייה או חלה טרייה עם חילבה או בלי, יכול לשמש מנה עקרית משביעה. brלימטיבי לסת אפשר להגיש המרק כמנה ראשונה.
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי שקית שעועית לבנה - או - או שתי קופסאות שימורים של שעועית. (רצוי שעועית ענקית)
תבנית של רקל עגל פרוסה ומולבנת (4 עד 6 חתיכות)
טבסקו (לפי הטעם חצי כפית עד כפית)
וויסטר סאוס (2 כפות) Worcestershire Sauce של Lea Perrins
מלח (1 כפית)
פלפל שחור גרוס (1 כפית)
קופסת רסק עגבניות (200 - 250 גרם)
שום (2 שיניים)
קלח כרשה חתוך לפרוסות -או- בצל
אבקת מרק עוף (4 כפות)
סוכר חום (3 כפות גדושות)
אבקת קארי (1 כף)
מים ( 8 כוסות) כ - 1.6 ליטר
אופן ההכנה
אם משתמשים בשעועית לבנה יבשה במקום קופסאות שימורים, יש להשרות השעועית במים קרים 24 שעות לפני הבישול.
אם משתמשים בשימורים מומלץ שלפחות קופסה אחת תהיה שעועית ענק (butter beans)
את הרגל הפרוסה מומלץ לשתוף במים חמים לפני הבישול.
להכניס כל החומרים לסיר, להביא לרתיחה תוך כדי בחישה. לאחר מכן בישול איטי על סף הרתיחה למשך 6 שעות, עד שסחוס הרגל תהיה רכה ונמסה בפה.
מגיש: זולו
מקור:
שתף את המתכון