חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שלוש הפטריות מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שלוש הפטריות מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
20 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות שהושרו במים חמים כחצי שעה (עם הנוזלים)
150 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
250 גרם פטריות פורטבלו טריות פרוסות
1 גביע שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת לבישול 15% שומן
100 גרם חמאה
1.5 כוסות חלב
1.25 כוסות מים
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
להגשה: מעט שבבי פרמזן
אופן ההכנה
בסיר בינוני ממיסים את החמאה. מוסיפים את פטריות השמפיניון והפורטבלו ומאדים כחמש דקות תוך ערבוב. סוחטים את פטריות הפורצ'יני ומוסיפים לסיר לעוד כשתי דקות. מוסיפים את השמנת החמוצה ומבשלים ביחד עד לצמצום הנוזלים. מוסיפים את נוזלי הפטריות המיובשות ומבשלים ביחד עד שהנוזלים מצטמצמים כדי מחציתם. מוסיפים את החלב, המים והשמנת לבישול ומבשלים יחד תוך ערבוב על סף רתיחה כרבע שעה.
מגישים חם בצלחות אישיות עם מעט שבבי פרמזן.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון