הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר שעועית לבנה
1 חבילה קבנוס
2 גזרים,
פטרזליה
2 שיני שום
פפריקה,
פלפל שחור
מלח, אבקת מרק עוף
לרביכה:
2 כפות שטוחות קמח
3 כפות שמן
2 שיני שום
1 כפית פפריקה
אופן ההכנה
משרים את השעועית במים רותחים כ -¾ שעה.
שופכים את המים . מוסיפים לסיר לחץ את השעועית , מים חמים כ-10 כוסות , 2 גזרים חתוכים לעיגלוים גם את הקבנוס. פטרזליה, מלח , פפריקה ופלפל שחור .
מבשלת כ-45 דק. מקררים את הסיר ופותחים. בודקים האם השעועית מספיק רכה , אם לא להמשיך בישול לפי הצורך. מכינים רביכה מ 3 כפות שמן 2 כפות שטוחות קמח , 2 שיני שום וכפית פפריקה . מטגנים ומוסיפים למרק המבעבע. מבשלים עוד כ-15 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון