הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
כוס שעועית
גזר אחד
תפוח אדמה אחד
קישוא אחד
בצל אחד בינוני
3 עגבניות
3 שיני שום
2 גמבות אדומות
פלפל אחד חריף
3 עלי דפנה
3 כוסות מים רותחים
מלח ופלפל שחור גרוס
7 כפות שמן זית
2 כפות אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
אופן הכנה.
להשרות את השעועית ללילה.
בבלנדר להכניס את כל הירקות ולרסק (ללא עלי הדפנה).
לחמם את השמן ולהוסיף את הירקות המרוסקים.
להביא לרתיחה ולהוסיף את השעועית ואת עלי הדפנה.
להוסיף את המים.
לבשל בלהבה קטנה עד קבלת שעועית רכה.
להוסיף את אבקת המרק מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
לבשל עוד כ 15 דקות.
להגיש חם רצוי ביום חורפי קר.
בתאבון
אלי גרשון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון