חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית טורקי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית טורקי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
כוס שעועית
גזר אחד
תפוח אדמה אחד
קישוא אחד
בצל אחד בינוני
3 עגבניות
3 שיני שום
2 גמבות אדומות
פלפל אחד חריף
3 עלי דפנה
3 כוסות מים רותחים
מלח ופלפל שחור גרוס
7 כפות שמן זית
2 כפות אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
אופן הכנה.
להשרות את השעועית ללילה.
בבלנדר להכניס את כל הירקות ולרסק (ללא עלי הדפנה).
לחמם את השמן ולהוסיף את הירקות המרוסקים.
להביא לרתיחה ולהוסיף את השעועית ואת עלי הדפנה.
להוסיף את המים.
לבשל בלהבה קטנה עד קבלת שעועית רכה.
להוסיף את אבקת המרק מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
לבשל עוד כ 15 דקות.
להגיש חם רצוי ביום חורפי קר.
בתאבון
אלי גרשון
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון