הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שעועית לבנה לאחר השריה
3-4 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות
4 עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
½ כוס גריסים
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
אבקת מרק עוף
1 כף פטרוזיליה יבשה או פטרוזיליה טריה קצוצה
1 כף כוסברה יבשה או טריה
אופן ההכנה
לטגן את שיני השום במעט שמן כחצי דקה, להוסיף עגבניות מרוסקות ורסק ולערבב .
להוסיף מים לכיסוי הסיר . להוסיף שעועית ותפו"א ולהביא לרתיחה ראשונה, להסיר את הקצף בעזרת כף.
לאחר רתיחה ראשונה ,להוסיף פטרוזיליה וכוסברה, לערבב ולבשל על אש בינונית
כ-45 דקות.
לשטוף את הגריסים , לסנן ולהוסיף בשלב זה למרק, להמשיך לבשל כ-½ שעה נוספת עד
שהגריסים מבושלים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון