חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית לבנה וגריסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית לבנה וגריסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שעועית לבנה לאחר השריה
3-4 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות
4 עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
½ כוס גריסים
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
אבקת מרק עוף
1 כף פטרוזיליה יבשה או פטרוזיליה טריה קצוצה
1 כף כוסברה יבשה או טריה
אופן ההכנה
לטגן את שיני השום במעט שמן כחצי דקה, להוסיף עגבניות מרוסקות ורסק ולערבב .
להוסיף מים לכיסוי הסיר . להוסיף שעועית ותפו"א ולהביא לרתיחה ראשונה, להסיר את הקצף בעזרת כף.
לאחר רתיחה ראשונה ,להוסיף פטרוזיליה וכוסברה, לערבב ולבשל על אש בינונית
כ-45 דקות.
לשטוף את הגריסים , לסנן ולהוסיף בשלב זה למרק, להמשיך לבשל כ-½ שעה נוספת עד
שהגריסים מבושלים.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון