חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית מקסיכני (באמבלבי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק הבאמבלבי הוא מרק מקסיכני סמיך של שעועית שחורה ותירס
מרק שעועית מקסיכני (באמבלבי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק הבאמבלבי הוא מרק מקסיכני סמיך של שעועית שחורה ותירס
הוראות הכנה
מרכיבים
10 פרוסות חזה אווז חתוך לרצועות
2 קופסאות שעועית שחורה
או
1 כוס שעועית שחורה שהושרתה ללילה ובושלה עד ריכוכה
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 קופסא תירס
1.5 כפות מרק עוף
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מחוקה מלח
1/2 כפית אורגנו
1 כף רוטב טבסקו לחילופין ניתן להכניס פלפל אדום חריף קצוץ
אופן ההכנה
1. בסיר גדול מטגנים עד להזהבה את רצועות האווז
2. מוציאים את רצועות האווז ומניחים בצד
3. בשומן האווז שנשאר בסיר מאדים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את השום לדקה נוספת
4. מוסיפים את אבקת המרק ומים רותחים כליטר וחצי מים
5. מוסיפים את השעועית השחורה והתירס ומערבבים
6. מוסיפים את שאר התבלינים ומחצית מכמות חזה האווז המטוגן
7. מביאים לרתיחה
8. עם ממחה לפירה ממחים בסיר חצי מכמות השעועית השחורה
9. מנמיחים להבה ומבשלים לעוד 20 דקות עד שהמרק מסמיך
10 מגישים בצלחת עם מעט רצועות חזה אווז מעל וקרוטונים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף גון ארהב
שתף את המתכון