הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שעועית לבנה
2 בצלים בינוניים
2 כפות שמן
1 עצם בקר או עגל
100 גרם רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית סוכר
קורט כמון
קורט תימין
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1.שורים את השעועית במים למשך הלילה.
2.מקלפים את הבצלים וקוצצים אותם. מחממים את השמן בסיר גדול
ומזהיבים בו את הבצלים. מוסיפים את השעועית והעצם, מכסים עם 1.5 ליטר
מים ומביאים לרתיחה.
3.מנמיכים את הלהבה, מסירים את הקצף שהצטבר וממשיכים לבשל על אש נמוכה
במשך שעה וחצי.
4.מוסיפים למרק את רסק העגבניות, הפפריקה, הסוכר, הכמון,התימין מלח ופלפל.
מערבבים היטב וממשיכים לבשל עוד 30 דקות.
מגיש:
מקור: צביה
שתף את המתכון