הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות שעועית לבנה מושרית לילה במים
10 כוסות מים
2 בצלים גדולים קצוצים דק
2 גזרים מקולפים ופרוסים לטבעות דקות
10 שיני שום כתושות
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
4 גבעולי שמיר קצוצים דק
גבעול סלרי קצוץ דק
2 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות גדולות
2 כפות רסק עגבניות
כפית מלח
פלפל שחור עפ"י הטעם
כפית סוכר
2 כפות אבקת מרק בצל
6 כפות שמן
אופן ההכנה
שמים את השעועית בסיר רחב עם המים. מרתיחים ,מנמיחים את האש , מרחיקים את הקצף שנוצר, מוסיפים את שאר החומרים ,מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ 3 שעות על אש נמוכה מאוד.
מגישים חם עם לחם שחור כהה
בתאבון
מגיש:
מקור: מסעדת קסה פפה פריז
שתף את המתכון