חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית עם עצמות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית עם עצמות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים ל-8 –12 מנות
חבילה שעועית גודל בינוני
1 בצל יבש גדול
3 כפות שמן
3-4 עצמות רגל בקר (לחילופין אפשר גידים ½ חבילה )
3-4 כפות רסק עגבניות מרוכז.
3 כפות אבקת מרק עוף.
מלח פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
להשרות את השעועית ללילה שלם במים רצוי להחליף את המים לפחות פעם אחת במשך הלילה.
לקצוץ את הבצל לקוביות גודל בינוני להזהיב עם השמן בסיר לחץ להוסיף את העצמות או הגידים
את הגידים יש לחתוך לגודל של כ-3 עד 5 סנטימטר.
להוסיף את השעועית, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף , פלפל ומלח ( יש לשים לב אבקת המרק מכילה מלח)
יש לבדוק לפני ההוספה. להוסיף מים כ-8-10 כוסות מים.
לבשל בסיר לחץ כ-30 דקות . לאחר השתחררות הלחץ בסיר להוציא חלק מהשעועית לרסק בבלנדר להחזיר
לסיר באם אינו סמיך מספיר אפשר להוסיף רביכה של קמח ( 2 כפות קמח בבלנדר ולהוסיף מרק עד אשר
מקבלים עיסה חלקה ללא גושים להכניס למרק חזרה.
מגיש: שפיר
מקור: ידע אישי
שתף את המתכון