הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים ל-8 12 מנות
חבילה שעועית גודל בינוני
1 בצל יבש גדול
3 כפות שמן
3-4 עצמות רגל בקר (לחילופין אפשר גידים ½ חבילה )
3-4 כפות רסק עגבניות מרוכז.
3 כפות אבקת מרק עוף.
מלח פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
להשרות את השעועית ללילה שלם במים רצוי להחליף את המים לפחות פעם אחת במשך הלילה.
לקצוץ את הבצל לקוביות גודל בינוני להזהיב עם השמן בסיר לחץ להוסיף את העצמות או הגידים
את הגידים יש לחתוך לגודל של כ-3 עד 5 סנטימטר.
להוסיף את השעועית, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף , פלפל ומלח ( יש לשים לב אבקת המרק מכילה מלח)
יש לבדוק לפני ההוספה. להוסיף מים כ-8-10 כוסות מים.
לבשל בסיר לחץ כ-30 דקות . לאחר השתחררות הלחץ בסיר להוציא חלק מהשעועית לרסק בבלנדר להחזיר
לסיר באם אינו סמיך מספיר אפשר להוסיף רביכה של קמח ( 2 כפות קמח בבלנדר ולהוסיף מרק עד אשר
מקבלים עיסה חלקה ללא גושים להכניס למרק חזרה.
מגיש:
מקור: ידע אישי
שתף את המתכון