הוראות הכנה
מרכיבים
רגל כמה שרוצים
שעועית בערך חצי קילו עד קילו
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
מלח
פלפל
אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
1. מרתיחים את הרגל בסיר עם מים לאחר כרבע שעה עד חצי שעה שופכים את המים
מסננים ושוטפים.
2. משרים את השעועית לילה קודם. שמים את השעועית בסיר עם מים ומבשלים רבע שעה
לאחר מכן שוטפים ומסננים.
3. שמים בסיר את השעועית ,לאחר הרתיחה עם הרגל, מוסיפים מלח לפי הטעם ומבשלים עד שהשעועית רכה ומוסיפים 2 רסק עגבניות
מוסיפים 2 כפות מרק עוף פלפל שחור.
ומבשלים שעה עד שעה וחצי יש לטעום ולתקן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון