חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית עם רגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית קל וטעים
מרק שעועית עם רגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית קל וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
רגל כמה שרוצים
שעועית בערך חצי קילו עד קילו
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
מלח
פלפל
אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
1. מרתיחים את הרגל בסיר עם מים לאחר כרבע שעה עד חצי שעה שופכים את המים
מסננים ושוטפים.
2. משרים את השעועית לילה קודם. שמים את השעועית בסיר עם מים ומבשלים רבע שעה
לאחר מכן שוטפים ומסננים.
3. שמים בסיר את השעועית ,לאחר הרתיחה עם הרגל, מוסיפים מלח לפי הטעם ומבשלים עד שהשעועית רכה ומוסיפים 2 רסק עגבניות
מוסיפים 2 כפות מרק עוף פלפל שחור.
ומבשלים שעה עד שעה וחצי יש לטעום ולתקן.
מגיש: לירוןמתן
מקור:
שתף את המתכון