הוראות הכנה
מרכיבים
כוס וחצי שעועית לבנה מושרת כל הלילה
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 שיני שום לקצוץ קטן מאוד
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור
כף ורבע אבקת מרק עוף
כף שטוחה של מלח
קופסה של עגבניות מרוסקות
כף וחצי רסק עגבניות
8 כוסות מיים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הבצל והשום
להוסיף עגבניות מרוסקות+רסק עגניות
להוסיף את התבלינים
אח"כ את השעועית והמיים
לערבב היטב
לבשל על אש גבוהה ומידי פעם להוסיף כוס מיים (עד כ- 3 כוסות)
לבשל כשעה וחצי שעתיים - עד שהשעועית רקה.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון