חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית שחורה עם רצועות טורטיה פריכות וסלסה עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית שחורה עם רצועות טורטיה פריכות וסלסה עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם שעועית שחורה מושרית במים 24 שעות
2 ליטר מים
לסלסה: 3 עגבניות
2 לימונים כבושים
2 שיני שום
1 כף צ'ילי צ'יפוטלה
צרור כוסברה
שמן זית
מלח
להגשה: שמנת חמוצה
2 טורטיות חתוכות לרצועות
אופן ההכנה
מבשלים את השעועית במים עד שהיא מתרככת מאד ומתבלים במלח ופלפל. שומרים 6 כפות של שעועית בנפרד ואת היתר מעבירים למעבד מזון וטוחנים עם חלק ממי הבישול לקבלת מרק סמיך וחלק.
טוחנים ביחד את כל מרכיבי הסלסה.
מטגנים את רצועות הטורטיה בשמן זית עד לפריכות. מוזגים את המרק לצלחות, מניחים במרכז כל צלחת כף מגרגרי השעועית השלמים, 2 כפות סלסה וכף שמנת חמוצה. מקשטים ברצועות הטורטיה ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: שף יניב גור-אריה
שתף את המתכון