הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר או כבש
2 בצלים גדולים
5 או 6 שיני שום
1 כוס אורז
1 כף רסק עגבניות
1 כף רוטב תמרים (תמר הינדי - צ'ו)
כוסברה
סלרי
פילפל אדום חריף
מלח
אופן ההכנה
לטגן בשר עד שיהיה שחום
מוסיפים בצל קצוץ ושום וממשיכים לטגן על אש קטנה כ10 דקות
מוסיפים מים רותחים שיעבור גובה הבשר גם פילפל אדום (לפי הטעם). להרתיח על קטנה במשך כשעה.
מוסיפים רסק עגבניות ורוטב תמרים ומבשלים עד שבשר יהיה מוכן כחצי שעה.
אחר שבשר מבושל מוסיפים אורז, כוסברה קצוצה וסלרי קצוץ. כאשר האורז התבשל (כ 10 דקות) מוסיפים מלח לפי הטעם.
הערה : אם חסר מים במהלך הבישול יש להוסיף מים רותחים.
בתאבון ובהצלחה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון