חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שצ'מדי (בשפה גרוזינית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שצ'מדי (בשפה גרוזינית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר או כבש
2 בצלים גדולים
5 או 6 שיני שום
1 כוס אורז
1 כף רסק עגבניות
1 כף רוטב תמרים (תמר הינדי - צ'ו)
כוסברה
סלרי
פילפל אדום חריף
מלח
אופן ההכנה
לטגן בשר עד שיהיה שחום
מוסיפים בצל קצוץ ושום וממשיכים לטגן על אש קטנה כ10 דקות
מוסיפים מים רותחים שיעבור גובה הבשר גם פילפל אדום (לפי הטעם). להרתיח על קטנה במשך כשעה.
מוסיפים רסק עגבניות ורוטב תמרים ומבשלים עד שבשר יהיה מוכן כחצי שעה.
אחר שבשר מבושל מוסיפים אורז, כוסברה קצוצה וסלרי קצוץ. כאשר האורז התבשל (כ 10 דקות) מוסיפים מלח לפי הטעם.
הערה : אם חסר מים במהלך הבישול יש להוסיף מים רותחים.
בתאבון ובהצלחה.
מגיש: avraham
מקור:
שתף את המתכון