חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תאילנדי (עוף או דגים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכשרות בספק בגלל רוטב הדגים
מרק תאילנדי (עוף או דגים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכשרות בספק בגלל רוטב הדגים
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף או נסיכת הנילוס חתוך בגודל של 2 על 4-5 ס"מ,
1 כף שמן צ'ילי
10 עלי ליים- קפיר מיובשים
3 כפות מיץ ליים (אם אין, אפשר לימון רגיל)
4 גבעולי בצל ירוק
1 כוס פטריות חצויות לשניים
2 כפות רוטב דגים
3 גבעולים של למון-גראס,
1 חתיכה קטנה של ג'ינג'ר טרי, פרוסה לפרוסות דקיקות
חופן עלי כוסברה לעיטור והוספת טעם
אופן ההכנה
מביאים את ציר העוף לרתיחה בסיר
מוסיפים את עלי הליים וגבעולי עשב הלימון לסיר, ומבשלים יחד כחמש דקות
מוסיפים את פיסות העוף/מסיכת הנילוס, הפטריות, פרוסות הג'ינג'ר ושמן הצ'ילי, ומרתיחים יחד שתיים-שלוש דקות
מורידים מהאש
מוסיפים את רוטב הדגים, הבצל הירוק ומיץ הליים ומערבבים.
טועמים - יש האוהבים את זה חמוץ יותר, אז מוסיפים ליים/לימון
אם אוהבים מלוח יותר - מוסיפים מלח או טיפת רוטב סויה.
מקשטים בקצת כוסברה קצוצה, ומגישים.
מגיש: gilai
מקור: תאילנד
שתף את המתכון