הוראות הכנה
מרכיבים
3 ליטרים מים
15 פיסות שורש גינגר
1 גבעול למון גראס טרי ללא עלים[40 עלי קפיר ליים
4 ראשי דג ים
4 בצלים חתוכים לרצועות
250 ג' פטריות יער קרועות
18 עגבניות שרי חצויות
20 כפות רוטב דגים או רוטב סויה
1 לימון סחוט
1 פלפל חריף יבש כתוש
2 בצלים ירוקים קצוצים גס
400 ג' פטריות שמפיניון חצויות
800 ג' פילטים של דג מכל סוג שרוצים
10 גבעולי כוסברה
אופן ההכנה
1. בסיר מרתיחים במשך רבע שעה את המים עם הגינגר, למון גראס, עלי הקפיר ליים וראשי
הדג.
2.מוסיפים בצל ופטריות יער, עגבניות רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים ביחד במשך 4-5
דקות. מוסיפים בצל ירוק ושמפיניון ומבשלים עוד דקה.
3.חותכים את הדג המפולט לרצועות דקות ומוסיפים. מבשלים עוד דקה נוספת ומכבים את
האש. מפזרים כוסברה קצוצה מעל ומגישים.
המתכון של יריב מלילי מ"הבית התאילנדי"
מגיש:
מקור: יריב מלילי הבית התאילנדי
שתף את המתכון