הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר שריר חתוך לקוביות גדולות.
3 פרוסות עצמות מוח (עם התוכן).
3 בצלים בינוניים קלופים.
1 בצל קצוץ קוביות, מטוגן עד להשחמה.
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים.
8 שיני שום קלופים שלמים.
1 צרור כוסברה עלים.
1 כף חוויג' למרק (ניתן להשיג בכל חנות תבלינים).
מלח.
פלפל שחור.
אופן ההכנה
מרתיחים את הבשר והעצמות בסיר עם מים כך שהבשר והעצמות "ישחו" חופשי.
בעת ההרתחה יש לסלק את הקצף המצטבר עד להעלמתו המוחלטת.
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל עוד כשעתיים על אש נמוכה ובוחשים מידי פעם.
טעים מאוד לאכול עם סחוג ירוק טרי, פיתות ו/או סלוף, חילבה.
מגיש:
מקור: תימן
שתף את המתכון