הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם גרעיני תירס (קפואים)
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
2 כפות מיסו אדום
50 גרם אטריות אורז
½2 ליטר מים רותחים
1 בצל שאלוט קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
1 כף שמן זית
כוסברה לקישוט
אופן ההכנה
מחממים שמן זית בסיר. מטגנים את הבצלצל ואת השום קלות תוך כדי זהירות שהשום לא יישרף. מוסיפים את המים, התירס, הסויה ושמן השומשום ומערבבים היטב ביחד. מוסיפים את המיסו וממיסים היטב במרק הרותח. מוסיפים את אטריות האורז לשתי דקות של רתיחה ומסירים מיד מהאש.
יוצקים מהמרק לצלוחיות הגשה ומקשטים בעלי כוסברה טריים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון