הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא גדולה תירס 3/4 טחונים עבה במעבד מזון (אין לזרוק את מי הקופסא)
2 גזרים מקולפים ומגוררים במעבד מזון
3 כוסות נוזלי מרק עוף (ניתן להשתמש באבקת מרק)
1 נוזלי קופסאת התירס
1/2 כרובית חתוכה לפרורים עבים
8-10 יחידות שעועית ירוקה
4 כפות רוטב סוייה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית צילי גרוס או פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות דקות(אופציונאלי)
3 כפות חומץ (אופציונאלי)
לעיבוי
2 כפות קורנפלור מומס בחצי כוס מים
1 ביצה טרופה
להגשה
4 עלים של בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
1. בסיר בישול גדול מכניסים את כל חומרי המרק (פרט לחומרי העיבוי)
2. מבשלים את הכל על אש בינונית עד לרתיחה ועוד 10 דקות.
3. כ5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הקורנפלור המומס ומערבבים באופן תדיר
4. ממש לפני ההגשה מזלפים פנימה את הביצה תוך כדי עירבוב
5. מגישים בצלחות מרק אישיות ומפזרים מעל את הבצל הירוק
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון