הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסאות תירס עם המיץ
4 כוסות מים
כף אבקת מרק עוף
2 כפות קורנפלור
ביצה
מלח, פלפל
כף חמאה
אופן ההכנה
להרתיח בסיר את התירס (כולל המיץ שבקופסה), המים
ואבקת המרק.
לערבב את הקורנפלור עם מעט מים (על מנת להמיסו)
להוסיף לסיר לאחר הרתיחה, לתבל במלח ופלפל.
בשלב הזה אני מכניסה בלנדר יד לסיר לטחינה גסה של התירס.
לשבור את הביצה לכוס לקשקש ולהוסיף בזרימה איטית לתוך הסיר,
לערבב תוך כדי על מנת ליצור חוטים דקים מהביצה,
להמשיך לבשל לרתיחה נוספת להוריד מהאש ולהוסיף כף חמאה.
לתקן תיבול לפי הטעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון