הוראות הכנה
מרכיבים
גזר פרוס
שמן לטיגון
בצל פרוס או קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
קופסת תירס
אגוז מוסקט, פפריקה, פלפפל שחור, 2 כפות אבקת מרק
3 כפיות קורנפלוור
כוס חלב קר
ביצה מקושקשת
אופן ההכנה
לטגן את הבצל והגזר, להקפיץ את הפטרוזליה, להוסיף את קופסת התירס (כולל המים) להוסיף ליטר מים ותבלינים. לבשל אחרי רתיחה כ-10 דק'
בספל לערבב את הקורנפלואוור והחלב, מוסיפים למרק דקה לפני סוף הבישול
אפשר להוסיף ביצה מקושקשת למרק, 5 דק' לפני סיום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון