הוראות הכנה
מרכיבים
גרעיני תירס מ-3 קלחי תירס מבושל
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקיקות
¼ כוס רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן צמחי
2 ביצים טרופות
2 כפות אבקת מרק עוף
3 שיני שום קצוצות דק
1 כף זנגביל קצוץ דק
½ כוס בצל ירוק קצוץ דק מאד (חלק ירוק בלבד)
1 פלפל צ'ילי טרי פרוס דק מאד
מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את שני סוגי השמן בסיר גדול. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומטגנים קלות כדקה. מוסיפים את התירס, המים, הסויה ואבקת המרק ומערבבים. מביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה טובלים את רצועות העוף בביצים הטרופות ומכניסים לסיר רצועה אחר רצועה. מרתיחים שוב, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כרבע שעה.
מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם בקעריות אישיות עם בצל ירוק מפוזר מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון