הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת תרד טרי שטוף וחתוך לרצועות
1 בצל חתוך דק
מעט שמו לטיגון הבצל
ליטר וחצי מים
מעט אבקת מרק
חצי כוס אורז
ביצה
חצי מיץ מלימון טרי
מלח
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בסיר עמוק.
מוסיפים את התרד ומאדים 5 דק'
מוסיפים מים ומבשלים חצי שעה
מוסיפים אורז ומבשלים עד שמתרכך
טורפים את הביצה עם מיץ הלימון מוסיפים מעט מרק חם מספר פעמים. מוסיפים את הבלילה למרק תוך עירבוב מהיר
מבשלים עוד 5 דקות לאחר שמוסיפים מלח לפי הטעם
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא שלי
שתף את המתכון