חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תרד מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תרד מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם עלי תרד טריים, שטופים, מסוננים ויבשים
75 גרם חמאה מחולקת ל-3 מנות של 25 גרם כל אחת
2 מיכלים שמנת מתוקה
מעט גבינת רוקפור מפוררת
2 שיני שום חצויות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
לסיר בינוני מכניסים את התרד עם מנה אחת של חמאה. מערבבים היטב ומוסיפים את השום. מבשלים כך ביחד עד שהתרד מתרכך וניחוח נעים של שום מתפשט לו בחלל החדר. מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון יחד עם מיכל אחד של שמנת מתוקה ועוד מנת חמאה. מעבדים למחית חלקה. מחזירים לסיר ומביאים, על אש קטנה, לביעבוע קל. מוסיפים את יתרת החמאה והשמנת המתוקה ומבשלים כך על סף רתיחה כחמש דקות.
מגישים חם עם מעט גבינת רוקפור מפוררת במרכז הצלחת.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון