חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרשמלו תוצרת בית בקלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרשמלו ממתק אולטימטיבי שגם גדולים וגם קטנים אוהבים brשיאו של הממתק כאשר הוא משופד ונחרך על האש
מרשמלו תוצרת בית בקלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרשמלו ממתק אולטימטיבי שגם גדולים וגם קטנים אוהבים brשיאו של הממתק כאשר הוא משופד ונחרך על האש
הוראות הכנה
מרכיבים
3 שקיות גלטין
1 כוס מים
½1 כוסות סוכר
½ כוס ועוד כף של סירופ תירס קל
¼ כפית מלח
½1 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
1. מכניסים לקערת המערבלאת 3 שקיות הגלטין עם ½ כוס מים ומערבבים היטב
2.מכניסים ,לסיר על להבה גדולה, את הסוכר ½ כוס מים, סירופ התירס ¼ כפית מלח
3.מבשלים תוך עירבוב עד אשר העיסה מתחילה לבעבע ממשיכים לבחוש כדקה.
4.מעבירים את עיסת הסוכר לקערת המערבל ומתחילים ללוש במהירות גבוהה כ 10 דקות
עד אשר העיסה מתעבה מאוד. (כמו מסטיק רך)
5.מניחים ל 5 דקות מוסיפים את תמצית הוניל ומפעילים את המערבל ל עוד דקה
6.יוצקים את העיסה לתבנית פיירקס מרוחה במעט שמן ומצופה בנייר אפיה על דפנותיה.
7.מישרים יפה מעל מורחים מעט שמן ומניחים מעל נייר אפיה וממתינים 6 שעות מינימום
להתייצבות חותכים לקוביות בעזרת מספרים ונהנים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון