הוראות הכנה
מרכיבים
3 שקיות גלטין
1 כוס מים
½1 כוסות סוכר
½ כוס ועוד כף של סירופ תירס קל
¼ כפית מלח
½1 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
1. מכניסים לקערת המערבלאת 3 שקיות הגלטין עם ½ כוס מים ומערבבים היטב
2.מכניסים ,לסיר על להבה גדולה, את הסוכר ½ כוס מים, סירופ התירס ¼ כפית מלח
3.מבשלים תוך עירבוב עד אשר העיסה מתחילה לבעבע ממשיכים לבחוש כדקה.
4.מעבירים את עיסת הסוכר לקערת המערבל ומתחילים ללוש במהירות גבוהה כ 10 דקות
עד אשר העיסה מתעבה מאוד. (כמו מסטיק רך)
5.מניחים ל 5 דקות מוסיפים את תמצית הוניל ומפעילים את המערבל ל עוד דקה
6.יוצקים את העיסה לתבנית פיירקס מרוחה במעט שמן ומצופה בנייר אפיה על דפנותיה.
7.מישרים יפה מעל מורחים מעט שמן ומניחים מעל נייר אפיה וממתינים 6 שעות מינימום
להתייצבות חותכים לקוביות בעזרת מספרים ונהנים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון