הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
ליטר מים
1 ק"ג סוכר
½ חב' אטריות אורז שבורות
2-3 כפות גולאב (מי ורדים פרסים)
אופן ההכנה
ההכנה:
מרתיחים ליטר מים עם קילו סוכר, תוך כדי בחישה מתמדת. כאשר הסירופ רותח, מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהם מתרככות (עניין מהיר ביותר). מוסיפים את הגלוב, מכבים את האש מחכים שהתערובת מתקררת. מכניסים לפריזר ללילה שלם. כאשר הכל קפוא, מוציאים, מערבבים במזלג כדי ליצור מרקם של ברד, טועמים, שופכים עוד טיפה מי ורדים לפי הטעם ואוכלים.
הערה: מומלץ לסחוט לימון שירז מעל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון