חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


משקה ברד פרסי ("פלודה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משקה ברד קייצי ומרענן בניחוח ורדים
משקה ברד פרסי ("פלודה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משקה ברד קייצי ומרענן בניחוח ורדים
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
ליטר מים
1 ק"ג סוכר
½ חב' אטריות אורז שבורות
2-3 כפות גולאב (מי ורדים פרסים)
אופן ההכנה
ההכנה:
מרתיחים ליטר מים עם קילו סוכר, תוך כדי בחישה מתמדת. כאשר הסירופ רותח, מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהם מתרככות (עניין מהיר ביותר). מוסיפים את הגלוב, מכבים את האש מחכים שהתערובת מתקררת. מכניסים לפריזר ללילה שלם. כאשר הכל קפוא, מוציאים, מערבבים במזלג כדי ליצור מרקם של ברד, טועמים, שופכים עוד טיפה מי ורדים לפי הטעם ואוכלים.
הערה: מומלץ לסחוט לימון שירז מעל
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון