חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


משקה שוש קירח ערבי ( שארב אל-אריק סוס )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משקה שוש קירח ערבי ( שארב אל-אריק סוס )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם שורש " שוש קירח " טחון ומיובש
1150 מיליליטר מים
2 כפיות של " מי זוהר "
1 כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה
1 ) הניחו בקערה 50 גרם של שורש " שוש קירח " טחון ומיובש
2 ) הוסיפו כפית של " סודה לשתיה "
3 ) הוסיפו 50 מיליליטר מים
4 ) לאחר עירבבו עם מעט " מי זהר "
5 ) הניחו לייבוש במשך שעה ( רצוי לצד השמש )
6 ) לאחר מכן הניחו על בד סופג ועיטפו את הכל בתוך קנקן
7 ) הוסיפו לתוך הקנקן עוד 500 מיליליטר מים
8 ) הכניסו למקרר למשך 24 שעות לקירור
9 ) לאחר מכן הוציאו הכל מתוך המקרר והשאירו רק את המיץ בלי הבד הסופג עם השורשים
10 ) הוסיפו 600 מיליליטר מים לקנקן
המשקה מוכן ! . לרוויה !
נהוג לשפוך את המשקה אל כד אחר מגבוהה כדי ליצור קצף , מנהג זה קרוי : " תשרייה " .
מגיש: אלטעזאכן1979
מקור:
שתף את המתכון