חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מתכון ללביבות קינואה באדיבות השף יקי בביץ' ל-Being-Well-VIM
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ללביבות קינואה באדיבות השף יקי בביץ' ל-Being-Well-VIM
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים
240 גרם קינואה מבושלת
90 גרם אורז בר מבושל
85 גרם עגבניות
10 גרם בצל ירוק
25 גרם פטרוזיליה קצוצה
10 גרם רוקט
1 ביצה
35 גרם קמח לבן
20 גרם בצל סגול
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. לבשל את הקינואה 10 דקות במים רותחים , לסנן ולשטוף במים קרים ( ממש כמו פסטה).
2. לבשל את אורז הבר 40 דקות עד שהוא נפתח .
3. לקלף את העגבניות ולצוץ לקוביות קטנות .
4. לקצוץ את עשבי התיבול.
5. לערבב את כל החומרים עם כל המרכיבים ולהכניס למקרר לחצי שעה .
6. על מחבת עם שמן זית חמה , ליצור ביד לביבות בגודל רצוי ( 50 ג"ר ללביבה) ולטגן עד קבלת גוון זהוב .
מגיש: yaffapr
מקור: VIM WELL BEING
שתף את המתכון