הוראות הכנה
מרכיבים
1 ביצה
1 כוס חלב
2/3 כוס קמח תופח (או קמח רגיל עם שתי כפיות אבקת אפייה)
3 כפות סוכר
קורט מלח
אפשר להוסיף כפית תמצית וניל
חובה להוסיף: שברי שוקולד מריר וחתיכות בננה לתוך הבלילה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה.
חשוב מאוד לערבב טוב טוב, אפשר עם מטרפה ידנית כדי שלא יהיו גושים בכלל!
מטגנים במחבת חמה מאוד עם שמן רגיל.
יוצקים בכמויות קטנות, למי שיש תבניות מיוחדות שעושות צורות, מומלץ!
מטגנים עד שמופיעות בועות קטנות של אויר ואז הופכים.
מטגנים עוד חצי דקה עד דקה ומגישים חם.
אפשר להגיש םע סירופ מייפל, עם ריבת תפוזים או ריבת תותים, הכל הולך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון