הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1 וחצי כוסות מים
1 כפית שמרים
1 כפית מלח
1 כף שמן זית
1 עגבניה
אורגנו
פלפל שחור
גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
שמים בקערה את הקמח, המלח והשמרים ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק ניתן להוסיף קמח.
מכסים הקערה במגבת ומניחים לבצק לתפוח כ½ שעה.
לאחר התפיחה מרדדים את הבצק ויוצרים בתבנית אפיה עיגול.
חותכים את העגבנייה לקוביות ומפזרים מעל העיגול שנוצר. מפזרים מעל העגבניות גבינה צהובה.
ניתן להוסיף תוספות כגון: גבינה בולגרית, פטריות וזיתים.
מפזרים מעל פלפל שחור ואורגנו.
מכניסית לתנור בחום של 180°c לכ- 4-10 דקות.
מוצאים מהתנור וחותכים למשולשים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון