הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה נבטים
150 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
2 גזרים פרוסים אלכסונית דק
1 בצל קטן פרוס
רבע כרוב קטן פרוס
1 פלפל ירוק פרוס
1 ס"מ זנגביל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
שליש כוס רוטס סויה
3 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
3 כפות יין אדום
1 כף חומץ אורז
1 כף מירין
2 כפות שמן
1 כף שמן שומשום
אופן ההכנה
בווק מחממים את השמנים. מוסיפים את השום והזנגביל ומקפיצים שניות ספורות. מוסיפים את הבצל ומקפיצים יחד כחצי דקה. מוסיפים את כל הירקות למעט הנבטים ומקפיצים יחד שתי דקות. מוסיפים את הסויה, המירין, היין, החומץ והצ'ילי ומקפיצים יחד שלוש דקות. מוסיפים את הנבטים ומקפיצים עוד כשלוש דקות.
ניתן לאכול חם כתוספת או קר כסלט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון