הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות צימוקים
2 כוסות קמח
2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים גס
כפית סודה לשתיה
6 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כפות דבש
רבע כפית קינמון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה צימוקים אגוזים קמח סודה לשתיה לתערובת אחידה
מקציפים חלבונים כם 2 כוסות סוכרעד קבלת קצף יציב מוסיפים את הדבש הקינמון בתנועת קיפול
מוסיפים את התערובת לקצף בתנועותקיפול איטיות מוסיפים את החלמונים התנועות קיפול עד קבלת תערובת אחידה
יוצקים לתבנית אפיה משומנת [ רצוי תבנית 26 ] ואופים ב150 מעלות כשעה וחצי
בתאבון
מגיש:
מקור: לאה בן יוסף
שתף את המתכון