חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נוגה " מתכון גרוזיני"
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נוגה " מתכון גרוזיני"
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות צימוקים
2 כוסות קמח
2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים גס
כפית סודה לשתיה
6 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כפות דבש
רבע כפית קינמון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה צימוקים אגוזים קמח סודה לשתיה לתערובת אחידה
מקציפים חלבונים כם 2 כוסות סוכרעד קבלת קצף יציב מוסיפים את הדבש הקינמון בתנועת קיפול
מוסיפים את התערובת לקצף בתנועותקיפול איטיות מוסיפים את החלמונים התנועות קיפול עד קבלת תערובת אחידה
יוצקים לתבנית אפיה משומנת [ רצוי תבנית 26 ] ואופים ב150 מעלות כשעה וחצי
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: לאה בן יוסף
שתף את המתכון