חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נודלס מוקפץ עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נודלס מוקפץ עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם נודלס של "אסם"
2 ביצים
חצי כפית סוכר
2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
2-3 כפות שמן לטיגון
1 בצל בינוני, פרוס לפרוסות דקות
2 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
חצי פלפל חריף קצוץ דק (רק אם רוצים)
כ-250 גרם כרוב סיני חתוך לרצועות דקות
בצל ירוק חתוך
2 גזרים חתוכים ל"גפרורים"
100 גרם נבטים סינים
חצי פלפל אדום פרוס לרצועות דקות
לרוטב:
7 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית סוכר (רצוי חום)
2 שיני שום מעוכות
1 כף מיץ לימון
2 כפות יין לבן יבש
אופן ההכנה
1. מבשלים את הנודלס (כמו שמבשלים פסטה רגילה)
2. טורפים את הביצים עם הסויה והסוכר, מטגנים ב-2 כפות שמן.
3. מערבבים את כל חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה קלה ושומרים בצד.
4. מחממים בווק שמן ומטגנים בצל כ-2 דקות, עד לגוון זהוב שקוף.
5. מוסיפים את הירקות בהדרגה תוך טיגון- ערבוב כדקה בכל שלב, על פי הסדר הבא:
-שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף
-גזר
-פלפל אדום וקרוב
-נבטים ובצל ירוק
6. מוסיפים את הנודלס המוכנים, פיסות החביתה והרוטב ומערבבים עד שמבעבע.
7. מסירים מן האש ומערבבים עם בצל ירוק.
מגיש: דורית
מקור:
שתף את המתכון