חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נודלס עם חזה עוף מאכל סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף חתוך לקוביות מטוגן עם פלפלים מכל הצבעים ןרוטב סוייה
נודלס עם חזה עוף מאכל סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף חתוך לקוביות מטוגן עם פלפלים מכל הצבעים ןרוטב סוייה
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חזה עוף נקי
1 גזר
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
בצל
כוס נבטים
½ כוס אפונה
רוטב סויה
½ כוס יין לבן
½ כוס מרק
שום
ג'ינגר
שמן
שמן שומשום
500 גרם איטריות - עדיף איטריות ביצים
אופן ההכנה
הכנות מוקדמות
מרתיחים מיים, יוצקים על הנודלס משהים כ-4-5 דקות על להתרככות
חותכים את הבשר לפיסות קטנות (לא פרורים), משהים ברוטב סויה ומעט יין לבן
חותכים הגזר והפלפל לקוביות קטנות (רצועות של ½ ס"מ ולרוחב) .
קוצצים בצל לקוביות קטנות
מחממים ווק עם 4 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים שום וג'ינגר מטגנים כדקה יש להזהר לא לשרוף השום.
מוסיפים את פיסות העוף מטגנים עד לשינויי צבע העוף. מוצאים מהמחבת
מוסיפים עוד 2 כפות שמן מטגנים את שאר הירקות כ-5 דקות בטיגון ערבוב.
מחזירים את הבשר
מוסיפים את האיטריות המסוננות
יוצקים:מרק, יין ו-2 כפות סויה
מערבבים ומאחדים טעמים במשך 3 דקות
מוסיפים כפית שמן שומשום
בתאבון !
מגיש: אבי_טל
מקור: עצמי
שתף את המתכון