חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נודלס עם פטריות ובשר טחון ברוטב טריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נודלס עם פטריות ובשר טחון ברוטב טריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' בשר בקר טחון
2 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל
6 כפות שמן
1 כף ג'ינג'ר מגורר גס
2 בצלים ירוקים, קצוצים דק
4 שיני שום קצוצות
700 גר' פטריות ברצועות
6 פטריות שיטאקי יבשות, שרויות במים רותחים, מסוננות וחתוכות לרצועות
200 גר' נודלס מבושלות
4 כפיות רוטב טריאקי
להגשה:
2 כפות שמן שומשום
3 בצלים ירוקים קצוצים
אופן ההכנה
1. שמים את הבשר בקערה, מתבלים בסויה, מלח פלפל ומערבבים. משהים בצד כ 20 דקות.
2. מחממים 2 כפות מהשמן במחבת מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב, עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים
3. מוסיפים לווק את שארית השמן, מוסיפים את הג'ינג'ר הבצל והשום ומטגנים כדקה. מוסיפים את כל סוגי הפטריות ומטגנים תוך ערבוב על להבה גבוהה כ - 3 דקות. מחזירים לווק את הבשר והאטריות, מוסיפים את רוטב הטריאקי ומטגנים 3 דקות נוספות. מסירים מהכיריים ומחלקים למנות. מזלפים על כל מנה שמן שומשום, מעטרים בבצל ירוק ומגישים.
מגיש: lee75
מקור: חבר שלי
שתף את המתכון