הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' בשר בקר טחון
2 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל
6 כפות שמן
1 כף ג'ינג'ר מגורר גס
2 בצלים ירוקים, קצוצים דק
4 שיני שום קצוצות
700 גר' פטריות ברצועות
6 פטריות שיטאקי יבשות, שרויות במים רותחים, מסוננות וחתוכות לרצועות
200 גר' נודלס מבושלות
4 כפיות רוטב טריאקי
להגשה:
2 כפות שמן שומשום
3 בצלים ירוקים קצוצים
אופן ההכנה
1. שמים את הבשר בקערה, מתבלים בסויה, מלח פלפל ומערבבים. משהים בצד כ 20 דקות.
2. מחממים 2 כפות מהשמן במחבת מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב, עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים
3. מוסיפים לווק את שארית השמן, מוסיפים את הג'ינג'ר הבצל והשום ומטגנים כדקה. מוסיפים את כל סוגי הפטריות ומטגנים תוך ערבוב על להבה גבוהה כ - 3 דקות. מחזירים לווק את הבשר והאטריות, מוסיפים את רוטב הטריאקי ומטגנים 3 דקות נוספות. מסירים מהכיריים ומחלקים למנות. מזלפים על כל מנה שמן שומשום, מעטרים בבצל ירוק ומגישים.
מגיש:
מקור: חבר שלי
שתף את המתכון