הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם נודלס להקפצה
250 גרם פטריות שיטאקי קטומות רגל ופרוסות
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 בצל פרוס
1 שן שום קצוצה
1 ס"מ זנגביל קצוץ
¼ כפית צ'ילי יבש
1 כף שמן קנולה
1 כף שמן זית
1 כפית שמן שומשום
3 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ אורז
¼ כפית סוכר
אופן ההכנה
מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן. מחחמים בווק את השמנים השונים. מוסיפים את השום והזנגביל ומקפיצים מספר שניות. מוסיפים את הבצל והצ'ילי ומקפיצים יחד כדקה. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד עוד שתי דקות. מוסיפים את הסויה, החומץ והסוכר ומקפיצים יחד. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים יחד כשלוש-ארבע דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון