חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נודלס פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נודלס פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם נודלס להקפצה
250 גרם פטריות שיטאקי קטומות רגל ופרוסות
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 בצל פרוס
1 שן שום קצוצה
1 ס"מ זנגביל קצוץ
¼ כפית צ'ילי יבש
1 כף שמן קנולה
1 כף שמן זית
1 כפית שמן שומשום
3 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ אורז
¼ כפית סוכר
אופן ההכנה
מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן. מחחמים בווק את השמנים השונים. מוסיפים את השום והזנגביל ומקפיצים מספר שניות. מוסיפים את הבצל והצ'ילי ומקפיצים יחד כדקה. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד עוד שתי דקות. מוסיפים את הסויה, החומץ והסוכר ומקפיצים יחד. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים יחד כשלוש-ארבע דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון