הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אגוזי לוז
¼ כוס אבקת קקאו איכותית
½ כוס אבקת סוכר
¼ כפית וניל
קורט מלח
½1 כפות שמן אגוזי לוז או טיפה יותר- או שמן צמחי
אופן ההכנה
1.מחמים תנור/טוסטר לחום של 200°c.
2.מפזרים את האגוזים על התבנית ואופים קרוב ל- 10 דקות. (במהלך האפיה תרגישו בריח
קליה נעים). יש להקפיד לא להשחים את האגוזים יתר על המידה
3.מעבירים את האגוזים למגבת, ומשפשים את הקליפה להורדתה.
4.טוחנים את האגוזים במעבד מזון לממרח רך.לגרד את שולי הכלי מידי פעם.
לטחון את האגוזים דקות ספורות עד קבלת ממרח
5.מוסיפים למעבד קקאו, סוכר, וניל, מלח ושמן וממשיכים לטחון.
6.הממרח שנוצר סמיך כמו חמאת בוטנים.
(אם הממרח סמיך מדי, יש להוסיף טיפות אחדות של שמן).
7.מעבירים לצינצנת ומאחסנים בקרור.
מגיש:
מקור: לוס אנגלס טיימס
שתף את המתכון