חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נוטלה ממרח שוקולד תוצרת בית בקלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח נוטלה אמיתי ללא חומרים משמרים br br
נוטלה ממרח שוקולד תוצרת בית בקלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח נוטלה אמיתי ללא חומרים משמרים br br
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אגוזי לוז
¼ כוס אבקת קקאו איכותית
½ כוס אבקת סוכר
¼ כפית וניל
קורט מלח
½1 כפות שמן אגוזי לוז או טיפה יותר- או שמן צמחי
אופן ההכנה
1.מחמים תנור/טוסטר לחום של 200°c.
2.מפזרים את האגוזים על התבנית ואופים קרוב ל- 10 דקות. (במהלך האפיה תרגישו בריח
קליה נעים). יש להקפיד לא להשחים את האגוזים יתר על המידה
3.מעבירים את האגוזים למגבת, ומשפשים את הקליפה להורדתה.
4.טוחנים את האגוזים במעבד מזון לממרח רך.לגרד את שולי הכלי מידי פעם.
לטחון את האגוזים דקות ספורות עד קבלת ממרח
5.מוסיפים למעבד קקאו, סוכר, וניל, מלח ושמן וממשיכים לטחון.
6.הממרח שנוצר סמיך כמו חמאת בוטנים.
(אם הממרח סמיך מדי, יש להוסיף טיפות אחדות של שמן).
7.מעבירים לצינצנת ומאחסנים בקרור.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: לוס אנגלס טיימס
שתף את המתכון