הוראות הכנה
מרכיבים
1 זנב שור גדול חתוך לחתיכות באורך של כ-4 ס"מ
50 גרם קמח
1 בצל גדול קלוף ופרוס דק
2 גזרים גדולים פרוסים
2 כפות רסק עגבניות
1 בוקה גרני (טימין, פטרוזיליה ועלה דפנה)
600 מ"ל מרק בקר
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מקמחים את נתחי השור ומשחימים היטב מכל הכיוונים בשמן חם. מוסיפים בצלים וגזרים ומבשלים יחד דקות ספורות. מוסיפים את רסק העגבניות ואת הבוקה גרני. יוצקים את מרק הבקר ומביאים את התבשיל לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה בין שעתיים וחצי לשלוש שעות. מוציאים את הבוקה גרני ואת עודפי השומן. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מגיש:
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון