הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג חומוס מושרה ללילה
1 שקית גידים מופשרת
ראש שום מפורק וקלוף לשינים + ראש שום שלם
1-2 פלפל אדום יבש לא חריף [ללא הגרעינים]
1 כף כמון
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה.
3 תפוא"ד חתוכים לפרוסות עבות לתחתית הסיר
1 צרור קוסברה קצוצה
קמצוץ אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. בסיר שמים את השמן ומטגנים את פיסות הגידים עד סגירתם מכל הכיוו נים
ומניחים בצד
2. מפזרים בסיר את תפוא"ד מסודר בתחתית ומעל את החומוס.
3. מפזרים מעל את התבלינים והפלפל היבש. מחצית מצרור הקוסברה
נפזר והשאר בעת ההגשה
4.להניח את הגידים [חתוכים לקטעים של 3-4 ס"מ]
5.להניח את השום.
לערבב קצת שגם הגידים יתובלו.
להוסיף מים עד לחצי מגובה הסיר.
להכניס לתנור מחומם [180 מעלות] למשך שעה וחצי.או להרתיח על האש
להנמיך את התנור ל- 100 מעלות ולבשל כמו חמין. או להעביר לאש קטנה מאוד לכסות ולבשל כל הלילה (מידי פעם לבדוק שנותרו נוזלים)
במקום כל הלילה ,אפשר לבשל בסיר לחץ שעה וחצי
מגיש:
מקור: בינו גבסו
שתף את המתכון