חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד כפרי לחורף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נזיד כפרי לחורף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים גדולים קלופים וחתוכים גס
1 בצל גדול חתוך גס
1 כרישה חתוכה גס
½ כרוב חתוך גס
½ כרובית גדולה מופרדת לפרחים
3 עגבניות חתוכות גס
250 גרם פטריות שמפיניון חצויות
¼ כוס שמן תירס
4 כפות רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
מים חמים
אופן ההכנה
מערבבים בכלים את רסק העגבניות, המלח, הפלפל, אבקת המרק ומעט מים עד לאחידות. בסיר גדול וגבוה מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים מעט. מוסיפים את שאר הירקות ואת רוטב העגבניות שהכנו. מוסיפים מים חמים עד לכשלושת רבעי הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה.
מגישים חם עם פרוסה עבה של לחם טרי.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון