הוראות הכנה
מרכיבים
לניוקי:
1 כוס קמח
1 ביצה גדולה
1/3 כוס מים
מלח
לראגו בשר ופפריקה:
3 בצלים גדולים, קצוצים לגודל בינוני
3 כפות שומן אווז או שמן צמחי
500 גר' בשר בקר טחון
1 אגוז מוסקט מגורר
3 כפות פפריקה מתוקה (רצוי הונגרית)
1 כפית פפריקה חריפה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1 צרור פטרוזיליה
1 עגבניה קלופה וקצוצה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
הניוקי:
1.בקערה מערבבים את כל החומרים לניוקי, עד לקבלת בצק דביק וללא גושים.
2.יוצקים את הניוקי בפיסות של 2 ס"מ לתוך סיר עם מים רותחים. מסננים.
מעבירים לראגו המוכן ומבשלים במשך כשבע דקות נוספות.
ראגו בשר ופפריקה:
1.מטגנים את הבצל עם השומן בסיר בעל תחתית כבדה עד להזהבה יפה.
2.מוסיפים הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה צבע. ממשיכים לטגן על אש
בינונית כ-15 דקות תוך פרורו באמצעות מזלג עד שכל הנוזלים מתאדים.
3.מוסיפים את אגוז המוסקט, הפפריקה, המלח והפלפל השחור ומטגנים
כשתי דקות נוספות.
4.מוסיפים את העגבניה הקצוצה. מכסים את הסיר ובמבשלים עוד כעשר דקות.
טועמים ומתקנים תיבול.
הראגו מוכן כשסמיכותו דומה לסמיכות רוטב בולונז. אם הוא יבש מדי - מוסיפים מעט מים.
מוסיפים את הניוקי לראגו, בוחשים ומבשלים עם מכסה סגור כ-15 דקות נוספות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון