חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פיוז'ן קלאסי שצץ לי אי שם בלילה כמו מתכונים ורעיונות רבים במטבח (בבוקר הייתי חייבת ליישם).
ניוקי חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פיוז'ן קלאסי שצץ לי אי שם בלילה כמו מתכונים ורעיונות רבים במטבח (בבוקר הייתי חייבת ליישם).
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' חצילים קלויים, קלופים ומסוננים
200 גר' קמח + קמח לספיגה (עד שהמסה יבשה וניתנת לעבודה
1. ביצה
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה
מועכים את החצילים, מערבבים עם הקמח והביצה עד שנוצר בצק שאינו דביק וניתן לעבוד איתו.
מגלגלים במשטח מקומח לגלילים דקים (נקניקים) וחותכים לחתיכות באורך של 2-3 ס"מ.
מבשלים במים רותחים עם מלח עד שהניוקי צפים.
ניתן להגיש עם רוטב טחינה חם בקונקסה עגבניות (עגבניות קלופות ונקיות מגרעינים, קצוצות לקוביות קטנות), לעטר בפטרוזיליה קצוצה.
ניתן גם להקפיץ בשמן זית ועשבי תבלין.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון