חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי עשוי סולת בתוספת גבינת פרמזן מעל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי עשוי סולת בתוספת גבינת פרמזן מעל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם סולת
ליטר חלב
125 גרם חמאה
2 ביצים
מלח
קצת גבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה
מחממים את החלב מבלי להביא אותו לרתיחה. מוסיפים את הסולת לאט , לאט תוך כדי ערבוב.
מוספים מלח ומערבבים כל הזמן על אש בינונית עד שהתערובת מתקשה ונפרדת מדפנות הסיר.
מוספים את החמאה וממשכים לערבב כאשר כל החמאה נמסה מכבים את האש ומוספים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב מהיר כדי שהביצה לא תתבשל.
מוספים חופן פרמזן ומערבבים.
שמים את התערובת בכלי רחב ושטוח מקררים לפחות חצי יום במקרר.
חותכים את תערובת הסולת לקוביות קטנות ומסדרים אותם בתבנית אפיה. מכסים בגבינה מגורדת ומניחים מעל כמה חתיכות של חמאה. אופים בתנור בחום בינוני בערך 40 דקות עד לקבלת צבע זהוב
מגיש: צלמרו
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון