חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי שיכור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקדיש מתכון זה לבנות שנימצאות איתי במישרד brחופית,לימור ואילנה,
ניוקי שיכור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקדיש מתכון זה לבנות שנימצאות איתי במישרד brחופית,לימור ואילנה,
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
המצרכים לניוקי
1 שומר בגודל בינוני
2 כוכבי אניס
1 חלמון ביצה
20 גרם גבינת פורמזן מגוררת
1 כוס קמח תופח
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר טרי
מלח ופלפל שחור מגורר טרי
המצרכים לרוטב
1 שומר בגודל בינוני פרוס.
2 עגבניות בשלות בגודל בינוני מרוסקות בפומפייה.
3 פטריות שמפיניון טריות פרוסות.
2 כוכבי אניס.
1 כף גדושה של ארק משובח.
1/4 כוס יין לבן יבש.
1/4 כוס שמן זית משובח.
מלח ופלפל שחור גרוס טר. י
אופן ההכנה
אופן ההכנה
הכנת הניוקי
לעטוף בנייר כסף את השומר עם 2 כוכבי האניס ולהכניס לתנור בחום של 120 מעלות עד שהשומר מתרכך.
לחתוך לרבעים להוסיף את החלמון והגבינה ואגוז המוסקט ללא כוכבי האניס למעבד מזון ולרסק היטב. להוסיף את הקמח בהדרגה וללוש ביד עד לקבלת בצק רך וגמיש.
לשים ומגלגלים גליל בעובי של כ 4 ס"מ, חותכים את הגליל לחתיכות באורך של 2 ס"מ,
מרתיחים מים בסיר גדול, עם מעט מלח וחמאה, מוסיפים את הניוקי ומבשלים עד שהם צפים מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים במקום חמים,
במקביל, מניחים בסיר נוסף 1/4 כוס שמן זית ומחממים על להבה בינונית, מוסיפים הפטריות ומאדים כ 3 דקות, מוסיפים את השומר העגבניות כוכבי אניס וממשיכים לבשל על להבה קטנה כ 10 דקות. מוסיפים את היין ומצמצמים תוך כדי הבישול, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי וכף הארק, מוסיפים את הניוקי החמים מערבבים קלות ומגישים, אפשר לפזר מעל גבינת "פקורני" מגוררת לפני ההגשה
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון