חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי תפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי שמכינים בבית הוא הניוקי הטעים ביותר ואין להשוותו לניוקי המוכן שיש במרכולים. brעם קצת סבלנות תצא לכם מנה שיכולה להיות כתוספת או כמנה עיקרית לכל דבר. brההנאה כאן מובטחת!!!
ניוקי תפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי שמכינים בבית הוא הניוקי הטעים ביותר ואין להשוותו לניוקי המוכן שיש במרכולים. brעם קצת סבלנות תצא לכם מנה שיכולה להיות כתוספת או כמנה עיקרית לכל דבר. brההנאה כאן מובטחת!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 ק"ג של תפוחי אדמה.
2 בצים.
1 ק"ג קמח לבן
מחמאה
מלח
שום כתוש (טרי לא מוכן)
פטרוזיליה
עלי ריחן (אפשרות)
אופן ההכנה
מקלפים את תפו"א ומרתיחים במים עד לקבלת פירה רך.
לוקחים מסננת ומתחילים להעביר את הפירה בתוכה בכדי להיפטר מכל גוש אפשרי.
לוקחים את הפירה העדין (המסוננן) ומוסיפים לו את הקמח, מעט מלח, ביצה אחת שלמה ועוד חלמון מהשניה.
מערבבים עד לקבלת בצק שיכול להיות דביק מעט...
מרתיחים סיר גדול עם מים ומעט מלח.
את הבצק לוקחים בחתיחות קטנות ויוצרים "גלילים" לא עבים ממנו (רצוי לקמח את משטח העבודה).
את הגלילים חותכים לחתיכות קטנות כלומר שייצא לכם כמו קוביות אליפיסיות...
מתחילים לזרוק את הניוקי לתוך המים החמים ולאחר שהם צפים כדקה אפשר להוציאם ולסנן מהמים.
לוקחים מחבת גדולה ושמים בה חתיכות מחמאה כדי להקפיץ את הניוקי: בכל פעם שמים: קובית מחמאה לשימון, ניוקי, שום, פטרוזיליה וריחן עם יש לכם (יוסים לריח ולטעם) מקפיצים עד להשחמה של הניוקי מוסיפים מלח.
זהו!
אני מכין אותו עם רוטב שמנת פטריות וזה יוצא פשוט מעדן מלכים שאין מישהו שטעם אותו ולא התענג.
מגיש: lee1212
מקור:
שתף את המתכון