הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי נסיכת הנילוס שרויים בלימון למשך חצי שעה
1 בצל חתוך לשמיניות
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
עגבניה חתוכה לקוביות בינוניות
4 שיני שום חתוכים לרבעים
1 פלפל חריף קטן (למי שרוצה)
כוס חומוס שרויה כל הלילה במים
מלח, פלפל, פפריקה אדומה מרק עוף
אופן ההכנה
לקחת סיר רחב לטגן את השום הבצל עד לשקיפות להוסיף את רצועות הגמבה
וקוביות העגבניות וכוס וחצי מים + החומוס והתבלינים להביא לרתיחה עדינה
להנמיך את האש ולהמשיך לבשל 20 דקות עד שהחומוס מוכן
להוסיף את הדג בעדינות ולהמשיך לבשל על אש קטנה למשך 15 דקות נוספות
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון