הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת דגים נסיכת הנילוס קפוא
חבילת כוסברה קצוצה ללא גבעולים
5 שיני שום קצוצות
רצועות גמבה
פרוסות של עגבניות
רוטב:
2 כוסות מים רותחים
2 כפות פפריקה
כף מרק עוף
2 כפות רסק עגבניות
+כף סחוג(למי שלא אוהב חריף שישים פחות)
אופן ההכנה
את הדג הקפוא משרים בלימון למספר שעות עד שיפשיר ושוטפים במי ברז
לוקחים תבנית אפייה ומפזרים את הכוסברה+השום מניחים מעל את הדגים
את פרוסות העגבניות והגמבה
את חומרי הרוטב מערבבים ומפזרים מעל....
מכסים בנייר כסף בערך שעה וחצי עד שעתיים בתנור...
מגיש:
מקור: חברתי שושי
שתף את המתכון