חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נפוליאון אנטריקוט ופטריות יער בציפוי פנקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נפוליאון אנטריקוט ופטריות יער בציפוי פנקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 פרוסות דקות של אנטריקוט
6 פטריות יער
½ כוס מים
½ כוס קמח
100 גרם פנקו (פירורי לחם יפניים)
⅓ כוס יין אדום
⅓ כוס יין פורט
2 כפות גרגרי רימון
1 כף סוכר חום
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מתבלים את פרוסות האנטריקוט במלח ופלפל גרוס וצורבים על מחבת טפלון במעט שמן זית. במחבת נפרדת מחממים שמן לטיגון, טובלים את הפטריות בבלילה של מים וקמח ולאחר מכן בפנקו ומטגנים בשמן עד הזהבה. לאותה מחבת בה צרבנו את האנטריקוט מוסיפים יין אדום, יין פורט, גרגרי רימון וסוכר חום. מצמצמים לכדי שליש ומתקנים תיבול ע"י מלח ופלפל.
מניחים בצלחת פרוסת אנטריקוט ומעליה פטרייה. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים להיווצרות מגדל. מעל המגדל מוזגים את הרוטב.
מגיש: dylam
מקור: שף סהר רפאל ממסעדת כרמים
שתף את המתכון